Review van mijn foto op hout van FotoOpHoutStunter.nl

Beste Lezers,

Vandaag geef ik een review over mijn ontvangen foto op hout van fotoophoutstunter.nl. Onwijs leuk zeg! Ben hier superblij mee! Dit is een lekker lang artikel met alle informatie die je nodig hebt om jouw ultieme foto op hout af te laten drukken, precies zoals jij hem wilt! Mijn review komt pas aan het einde van het artikel, dus hou even vol 😉

Net als de wereldkaart op canvas, aluminium of hout is een foto op hout ook een nieuwe interieurtrend die je veel voorbij ziet komen. Bij fotoophoutstunter.nl kun je jou persoonlijke foto af laten drukken op verschillende soorten hout in verschillende formaten. Hier wat mooie voorbeelden van foto’s op hout:

 

Je foto op hout kun je af laten drukken op verschillende houtsoorten: multiplex, vurenhout, ayoushout en steigerhout.

De formaten en prijzen kun je hier bekijken: https://www.fotoophoutstunter.nl/formaten-en-prijzen

Wat fotoophoutstunter.nl zegt over de verschillende houtsoorten:

Multiplex
“Ben je op zoek naar een mooi fotoproduct, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dan is multiplex de perfecte wanddecoratie voor jou! Dit is namelijk een echte budgettopper en dus goed betaalbaar. Ondanks de lage prijs leveren wij de beste kwaliteit foto-afdrukken!

In tegenstelling tot andere houtsoorten heeft multiplex geen naden en planken. Dit betekent dat multiplex uitermate geschikt is om gezichten op af te laten drukken. Je foto wordt op een houten plaat gedrukt en is dus 1 geheel. Deze houtsoort bevat bijna geen noesten en alleen de fijne lijnen van de nerven zijn zichtbaar in jouw foto. Dit geeft de foto een hele mooie natuurlijke uitstraling.

Multiplex (ook wel triplex genoemd) is gemaakt van verlijmd populierenhout of berkenhout. Meerdere dunne houtfineerlagen worden als geperste platen op elkaar geplakt. Zo ontstaat er een plaat van één centimeter dik. Multiplex is hierdoor erg licht, maar toch sterk hout. Door de structuur van het hout trekt de plaat wel snel krom. In verband met dit kromtrekken kunnen grotere formaten dan 80 x 80 cm niet worden besteld. Ook kan een multiplexplaat kan niet buiten worden opgehangen. Binnen heb je echter genoeg mogelijkheden. Je kunt hem overal ophangen en ook neerzetten op bijvoorbeeld een plank of kastje is geen probleem!

Net als onze andere houtsoorten, is multiplex voorzien van een FSC en/of PEFC-keurmerk. Dit betekent dat wij duurzaam en verantwoord hout van de hoogste kwaliteit gebruiken om jouw foto af te drukken. De plaat bevat dus weinig tot geen noesten. De houtstructuur komt echter nog wel subtiel naar voren in jouw foto.”

Vurenhout
“Onze foto op vurenhout is enorm populair! Foto’s op hout laten drukken wordt steeds meer vanzelfsprekend, doordat je deze ook steeds meer in woontrend magazines ziet. Nu heb jij besloten ook een foto op hout af te laten drukken, want je wilt tenslotte wel de nieuwste interieurtrend volgen. Maar zo makkelijk kom je er niet van af, want er zijn veel verschillende houtsoorten, en welke past nu het best bij jou? Dat is erg lastig te bepalen omdat je over het algemeen niet elke dag zo goed over verschillende soorten hout na hoeft te denken, dat zou ook wel wat raar zijn. Daarom helpen wij je graag en delen onze kennis over houtsoorten met jou!

Jouw houtprint op vurenhout wordt gemaakt op hout dat afkomstig is uit Zweden. Door het koude klimaat daar, heeft jouw houtprint een fijne houtstructuur – je ziet de nerven en noesten nog wel zitten – en is het hout erg stevig. Het koude klimaat zorgt er namelijk voor dat het vurenhout langzaam groeit. Zoals bekend is het een natuurlijk product, maar het is niet alleen natuurlijk, maar ook een duurzaam product. Ondanks dat we de scherpste prijzen bieden vinden wij van FotoOpHoutStunter het van wezenlijk belang dat er goed met de natuur en met het milieu omgesprongen wordt. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van hout met het FSC en/of PEFC keurmerk. We hopen zo illegale houthandel te reduceren en beplanting van nieuwe bomen te stimuleren. Dit doen wij ook, in verband met de houtkap zorgen wij voor nieuwe beplanting. Al het hout dat wij gebruiken wordt verantwoord en duurzaam verbouwd, gekapt en verwerkt.

Wanneer je je foto op hout ontvangt, krijg je deze op planken toegestuurd, hartstikke mooi natuurlijk, maar er gaat wel een heel proces aan vooraf. We zullen kort beschrijven hoe deze planken tot stand komen. Wij zagen de planken tot ze 10 cm breed zijn, daarna schuren we de zaagkanten zodat je je er niet meer aan kunt bezeren. Als laatste werken we alle oneffenheden weg. Dan zijn alle planken gereed, het enige wat nog moet gebeuren is dat alles aan elkaar gemonteerd moet worden.Doordat het hout nog gebruikerssporen kan bevatten, werken wij er aan dat alle schroeven en spijkers verwijderd worden, zo kom je niet voor een nare verrassing te staan, zoals een spijker die in je duim komt of iets dergelijks.

De planken komen horizontaal of verticaal te liggen, je mag dan zelf bepalen hoe je je foto wilt hebben afgedrukt. Als je de richting hebt gekozen van de planken en de afmeting hebt uitgezocht, zorgen wij dat deze wordt afgedrukt op planken die op maat zijn gemaakt. We bevestigen de planken zo, dat er een dwarslat aan de achterkant zit, voor stevigheid, de afstand tussen de planken zijn nog steeds heel klein, dus je hoeft niet bang te zijn dat je foto verpest wordt door grote afstanden tussen bepaalde delen van de foto. De formaten van de foto zijn per 10 cm, of de breedte van de planken.

Het hout heeft een stoer uiterlijk doordat de structuur van naden en kieren in het hout doen denken aan vlammen. Vurenhout is een dik soort hout, dat draagt ook weer mee aan het stoere uiterlijk.

Ayoushout
“Foto op ayoushout is een foto op een prachtige, luxe houtsoort. Je foto wordt rechtstreeks op het ayoushout geprint. Ayoushout is een gladde, strakke houtsoort zonder oneffenheden. Het hout wordt voor het printen netjes afgewerkt dus het splintert niet. Hierdoor wordt je foto superstrak en glad afgedrukt op het hout. Daarnaast is je foto op ayoushout geschikt om buiten onder een afdakje op te hangen, want ayoushout is een duurzame houtsoort en is de houtsoort voor buiten. Ayoushout is witachtig, crèmegeel hout en kan veel vocht opnemen maar werkt bijna niet wat er voor zorgt dat het hout niet kromtrekt.

De herkomst van ayoushout ligt in Afrika. Ayoushout komt onderandere uit Kameroen, Nigeria, Ivoorkust, Ghana en is een loofhoutsoort, ook wel bekend als Abachi of Triplochiton scleroxylon. De latten die gebruikt worden voor onze foto op ayoushout zijn ongeveer 10 cm breed en ze worden door latten aan de achterzijde tot een paneel van een geheel geschroefd. Het verschil met vurenhout is dat de goedkope foto op ayoushout beter tegen weersinvloeden kan. Ayoushout is een harde houtsoort dat niet gevoelig is voor krom trekken. Je kunt jouw houtprint op ayoushout dus met een gerust hart zowel binnen als buiten ophangen. Daarnaast levert een foto op ayoushout een strakker, scherper resultaat op dan een foto op vurenhout. Ayoushout bevat namelijk relatief weinig noesten, weinig nerven en heeft vrijwel geen structuur en is daardoor het meest nette hout om te beprinten. Details op de foto zijn perfect zichtbaar, doordat nerven en noesten subtiel zichtbaar zijn. De pure kleuren uit de foto komen perfect tot hun recht op het goudgeel nakleurende Ayoushout.”

Steigerhout
“Steigerhout is de stoerste houtsoort en dus erg geschikt voor mensen met een eigentijds, industrieel of landelijk interieur en voor degenen die opzoek zijn naar een stoere, ruige uitstraling. Steigerhout is structuur, grof en geleefd hout en is redelijk zwaar, wat komt door de dikkere steigerplanken. Het steigerhout dat gebruikt wordt door FotoOpHoutStunter.nl is nieuw hout en heeft wel een grove structuur maar is niet het verweerde vergrijsde hout dat is gebruikt in de bouw. Voordat wij jouw foto op steigerhout afdrukken, worden de planken eerst uitgebreid bewerkt, geschaafd en geschuurd. Zouden we dit niet doen, dan zouden onze printers het binnen de kortste keren begeven en krijgt je foto een lelijke uitstraling. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je foto splintervrij aan de muur komt te hangen, zodat je je er niet aan kunt bezeren. Na het schuren blijft de grove structuur natuurlijk nog gewoon zichtbaar en krijgt het de uitstraling van verouderd steigerhout.”

Wanneer je jou foto op hout wilt laten afdrukken kun je op de website kiezen tussen verschillende opties: Whitewash behandeling, ophangsysteem, fotobewerking, fotocollage op hout, foto op hout voor buiten, foto op houten blok, zwart-wit bewerking en cadeaubon. Dit is wat fotoophoutstunter.nl vertelt over de bovengenoemde opties:

Whitewashbehandeling
“Jouw foto op hout wordt het mooist en meest helder wanneer je kiest voor onze foto op vurenhout met whitewash. Jouw foto op vurenhout heeft een natuurlijke uitstraling, omdat deze houtsoort de lichtste houtkleur heeft. En zoals je wellicht weet, wordt een print op hout het mooist wanneer de ondergrond de kleur wit het dichtst benadert. Daarvoor hebben wij de optie whitewash beschikbaar gesteld. Een whitewash behandeling houdt in dat we de foto zo bewerken, dat je de knoesten en knuisten minder ziet, en dat de kleuren helderder worden. Het vermindert ook de zichtbaarheid van houtkorrels en zorgt voor extra kleurkracht. Je voorkomt natuurlijk niet dat je de structuur van de houten ondergrond er nog een klein beetje doorheen kunt zien, maar dit is juist een deel van de charme.

Kies je ervoor geen whitewash toe te passen, dan zie je de structuur van het hout nog duidelijker door de foto en noesten worden nog meer zichtbaar bij vurenhout. Het is dan ook niet voor niets dat vurenhout het meest verkochte houtsoort is, het komt van een boomsoort die veel in Scandinavië, het Baltische gebied en Midden-Europa groeit. Dit soort hout geeft het mooiste resultaat. Of de oppervlakte glad of ruig is, heeft ook invloed op de manier dat je foto weergegeven wordt. Zo kun je je foto op hout heel trendy maken, maar je kunt ook een erg rustieke uitstraling aan je kamer geven met zo’n kunstwerkje. We printen je foto direct op het hout, tijdens het hout beprinten zorgen we ervoor dat je foto niet scheefgetrokken wordt, dus je foto krijg je gegarandeerd zoals jij dat graag wilt! Het hout werkt op verschillende manieren, dit hangt natuurlijk ook af van hoe je de foto laat drukken, met of zonder whitewash.

Wil je een gezicht of gezichten ZONDER WHITEWASH af laten drukken, dan adviseren we jou om voor ayoushout te kiezen. Ayoushout is noestvrij en dat geeft zonder whitewash bij gezichten het beste resultaat. Bij Ayoushout garanderen wij een perfect eindresultaat. Wil jij toch een foto op vurenhout met gezichten bestellen? Kies dan altijd voor whitewash!” Hier twee voorbeeld foto’s van een een foto op hout zonder en met whitewash:

 

Ophangsysteem
Natuurlijk kun je je foto gewoon op een plankje zetten, maar je kunt ook je foto op hout ophangen! Nu denk je dat het heel lastig is om een foto op hout op te hangen aan de muur, maar het is echt kinderspel! Zelfs wanneer je twee linkerhanden hebt gaat dit lukken!
Een van de makkelijkste ophangsystemen is die je hieronder ziet:

ophangsysteem-foto-op-hout

Het is niet alleen een heel flexibel ophangsysteem, maar ook nog eens luxe systeem. Het is nu niet meer nodig, zoals vroeger, om gaten in je foto op hout te boren, dit zou tenslotte ook ten koste gaan van de foto en dat is zonde. Je zult nog steeds wel met schroeven moeten werken, het lastigste aan het ophangen van de foto is de positionering aan de achterzijde, als je deze niet goed ophangt, loopt de foto niet evenwijdig aan de bovenkant. Het is ook heel belangrijk dat je voorzichtig bent met de schroef in de muur boren.Je moet een spijker aan de muur bevestigen, het haakje boor je aan de foto. De spijker gebruik je als wandbevestiging en je hangt het haakje daaraan, de spijker valt dan mooi in de kartelrand. Mocht je nou een te groot gat hebben voor één spijker, geen probleem, want fotoophoutstunter.nl geeft je ook een plug mee zodat de spijker toch past. Je kunt ook meerdere spijkers bevestigen zodat de foto nog steviger hangt, maar je moet wel erg nauwkeurig zijn om ze goed op te hangen omdat de ophangpunten op dezelfde hoogte moeten blijven.

Bij fotoophoutstunter.nl krijg je een handleiding en schroeven en waar nodig pluggen. Het is echt heel gemakkelijk om alle benodigdheden te monteren, het is dus echt niet nodig de buurman te vragen. Lijkt het je in het begin toch nog erg lastig, dan kun je altijd de handleiding hoe op te hangen gebruiken, het wordt hier stap voor stap uitgelegd zodat het makkelijk zelf te doen is. Wanneer je hem hebt opgehangen, zul je merken dat hij erg stevig hangt, en dat hij strak aan de muur hangt. Hij wordt ook wel beschreven als onzichtbaar ophangsysteem omdat hij niet te zien is aan de voorkant. Nog een bijkomend voordeel is dat dit systeem bij allemaal grote en kleine formaten past.

Fotobewerking
“Op FotoOpHoutStunter.nl kun je tijdens het bestellen nog voor meerdere fotobewerkingen kiezen. Soms heeft je foto net die ene touch-up nodig om hem helemaal af te maken. Maar, wanneer je zelf niet zo handig bent met bewerkingsprogramma’s zoals Photoshop, kan dit lastig zijn om te creëren. Gelukkig heeft FotoOpHoutStunter.nl nu de oplossing. In onze besteltool kun je nu namelijk gemakkelijk en snel zelf je foto bewerken. En daar hoef je echt geen professional voor te zijn!

Na het uploaden van je foto kom je terecht in ons bestelsysteem. In dit systeem kun je eenvoudig zelf je foto bewerken. Een deel van de bewerkingen die je kunt toepassen op je foto zijn gratis. Allereerst kun je je foto omzetten in het zwart-wit. Binnen één klik op de knop is dit klaar en je kunt meteen zien hoe het staat met jouw foto. Je kunt er ook voor kiezen om je foto in sepia-kleur om te zetten. Hierdoor krijgt je foto een vintage uitstraling. Wil je namen, een quote of een datum aan je foto toevoegen? Tekst toevoegen is ook gratis en erg gemakkelijk. De tekst wordt meteen op je foto getoond, zodat je kunt bepalen of je het mooi vindt of niet. Binnen een mum van tijd is je foto helemaal perfect om afgedrukt te worden!

Naast de bewerkingen die je zelf in de besteltool kunt toepassen, zijn er ook nog een aantal bewerkingen mogelijk waar onze vormgever wél voor nodig is. Deze fotobewerkingen zijn dan ook tegen een kleine vergoeding. Er zijn twee betaalde fotobewerkingen. Ten eerste kun je kiezen voor een collage op hout of één van de andere materialen. Onze vormgever zal, nadat je zelf je foto’s hebt ingestuurd, je collage samenstellen en deze natuurlijk voor het printen met je delen. Wanneer je nog op- of aanmerkingen hebt, zal de vormgever dit doorvoeren. Deze bewerking kost € 15,- extra. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot een meerluik aan. Je foto wordt dan verdeeld over meerdere panelen. Dit geeft een prachtig effect. Een meerluik kost € 15,- bovenop de originele prijs.”

Foto collage op hout
“Een mooie fotobewerking die wij voor jou kunnen doen is een fotocollage op hout. Een foto op hout collage vertelt een verhaal door middel van foto’s. Als je zelf niet zo’n held bent met fotobewerkingsprogramma’s, kun je een collage op hout laten maken door onze vormgever. Dit doen wij al voor € 15,- bovenop de originele prijs. Dit is inclusief 2 correctieronden. Er wordt samen met jou gekeken naar de ontwerpen en jij bent hier vrij in om een keuze te maken. Voorbeeld van een fotocollage op hout:

fotocollage-op-vurenhout

Als je al jouw favoriete foto’s wil bundelen tot één kunstwerk, is een hout fotocollage een goed idee. Als je niet zo handig bent met photoshop maar als je wel graag een foto collage op hout of een ander materiaal wilt bestellen, kun je dit doen via onze vormgever.
Stappen:
1. Kies het gewenste formaat waarop je jouw collage afgedrukt wilt.
2. Upload één foto om vervolgens op ”Begin met personaliseren” te klikken.
3. Selecteer bij Fotobewerkingen ”Collage” en controleer je bestelling. De bestelling kun je daarna afronden zoals je bij een gewone bestelling gewend bent.

Na het afronden van de bestelling volgens bovenstaande stappen neemt onze vormgever contact met je op. Je kunt dan je mooiste foto’s insturen, zodat de vormgever aan de slag kan.

Foto op hout voor buiten
“Wil je jou foto op hout in je tuin, kies dan bij voorkeur voor ayoushout. Ayoushout is een stuk harder dan de andere houtsoorten waarop je een foto af kan laten drukken en kan daardoor goed tegen weersinvloeden. De foto wordt op verschillende planken ayoushout gedrukt. Ayoushout werkt niet zoals andere soorten hout en ook blijven de kleuren langer goed. Hang je jouw foto op hout buiten, dan kan gesteld worden dat ayoushout minder wordt beinvloed door alle verschillende weersomstandigheden en dat het daardoor minder ‘werkt’, wanneer er veel regen of sneeuw is, het droog blijft, warm wordt of kou is. Ook is ayoushout uv bestendig en verkleurt het dus niet in de zon. UV licht heeft dus geen invloed op de kleurechtheid.

Wanneer je je foto op hout buiten hangt, bijvoorbeeld op je terras, kies dan voor de bewerking whitewash. Door het aanbrengen van een extra whitewash laag, kan jouw foto op hout beter tegen vocht. En wanneer de vocht minder goed kan binnendringen in het hout, heeft het minder invloed op de werking van het hout.”

Foto op houten blok
Wil je eens wat anders dan een foto in een fotolijstje? Een leuk en origineel alternatief voor een fotolijstje is een houtblok met foto. Een groot voordeel van een fotoblok is dat je hem niet hoeft op te hangen. De randen van een fotoblok zijn namelijk 4 cm dik. Je kunt hem dus gewoon in de vensterbank of op je bureau neerzetten! Je hebt de keuze uit twee houtsoorten: wordt het een strakke foto op berkenplex of een foto op exotisch bamboe?

Berkenplex bestaat uit twee op elkaar geperste platen multiplex. Hierdoor ontstaat een stevig blok, waarvan de zijkanten mooi afgewerkt zijn. Berkenplex heeft een lichte houtstructuur, de nerven en noesten komen dus subtiel door je foto heen. Dit geeft jouw foto een erg natuurlijke uitstraling. Een foto op berkenplex is 4 cm dik en kan daardoor vrij zwaar zijn. Toch is het blok makkelijk neer te zetten. Erg stijlvol voor op je bureau, een kast of de schoorsteenmantel!

Heb je toch liever een andere houtsoort? Een foto op bamboe is erg stijlvol. Dit komt omdat bamboe een exotisch materiaal is. Het bijzondere van bamboe is de structuur, waardoor jouw foto een luxe uitstraling krijgt. Deze structuur is vooral goed te zien aan de zijkanten van je bamboeblok. Je foto wordt op écht bamboe gedrukt, dus over de kwaliteit hoef je niet in te zitten. Aan de kant van de foto zie je juist de fijne lijnen van het bamboe door je foto heen, wat weer voor een vintage uitstraling zorgt. Met een foto op bamboe haal je dus een uniek en speciaal fotoproduct in huis. ” Een voorbeeld van een foto op houten blok:

foto-op-blok

Zwart-wit bewerking
“Een zwart-wit foto op hout is een leuke manier om jouw muur te decoreren. Je kunt jouw favoriete foto gratis omzetten naar zwart-wit tinten en hem af laten drukken op één van onze houtsoorten naar keuze. Het hout heeft een stoere look en de zwart-wit foto een neutrale uitstraling. Op deze manier past de decoratie in elk interieur. Wanneer je een foto op hout bestelt, wordt deze binnen 2-4 werkdagen verzonden. Je bestelt een zwart-wit foto op hout vanaf € 5,95!

Een zwart-wit foto op hout is een leuke manier om jouw favoriete foto aan de muur te hangen. Kleurenfoto’s zijn prachtig, maar soms lastig te combineren in het interieur. Om deze reden is een zwart-wit foto erg geschikt om aan de muur te hangen. Dit heeft een rustige, neutrale uitstraling en kleedt de muur mooi aan. Om deze reden is een zwart-wit foto op hout ook erg geschikt als kado. Met keuze uit diverse houtsoorten, kun je de foto volledig naar jouw wensen aanpassen. Er is keuze uit vurenhout, ayoushout, steigerhout en multiplex. Voor een zwart-wit foto wordt een whitewash afwerking aanbevolen, omdat anders de witte delen van je foto niet geprint worden.” Voorbeeld van een zwart-wit bewerkte foto:

 

Cadeaubon
Wil je iemand graag een origineel en leuk cadeau geven? Kies dan voor een cadeaubon van fotoophoutstunter.nl. Je kunt hier kiezen voor cadeaubonnen vanaf 10,-!
“Met een cadeaubon maak je iemand gelukkig. De ontvanger van de cadeaubon kan kiezen uit veel producten op onze site. Met een cadeaubon ter waarde van €10 moet de ontvanger bij veel producten nog wel wat bijbetalen, maar door onze goedkope producten met een hoge kwaliteit is dat vaak niet veel. Een cadeaubon is een makkelijk cadeau omdat je zelf niet hoeft te peinzen over welk product en welke foto iemand graag wil hebben. Met een waardebon laat je diegene gewoon zelf kiezen. Zo weet je dat de ontvanger van de cadeaubon altijd tevreden is met het cadeau. Wie weet zie je de volgende keer dat je bij de ontvanger thuis komt wel een foto op canvas hangen, drink je uit een foto op mok of los je een foto op puzzel op. De mogelijkheden voor de ontvanger zijn eindeloos. Daarnaast zijn de bonnen een jaar geldig. De ontvanger heeft genoeg tijd om door ons assortiment te snuffelen.”

Van fotoophoutstunter.nl mocht ik één foto op hout uitkiezen van 120 x 80 cm ter waarde van 188,91! Ik mocht kiezen tussen vurenhout en multiplex. Ik heb gekozen voor een foto op vurenhout en een behandeling met whitewash. Ik heb ook gekozen voor een stellen foto. Het is een foto van mijn vriend en ik in het eerste jaar van ons samenzijn! Behalve een stellenfoto op hout van jou en je partner kun je ook een babyfoto, kinderfoto, vakantiefoto, gezinsfoto, natuurfoto, trouwfoto, dierenfoto, kunstfoto en wereldkaart af laten drukken op hout. Hier enkele voorbeelden:

 

Naast foto’s op hout kun je ook andere fotoproducten bestellen op de website van fotoophoutstunter.nl zoals bijvoorbeeld een foto op een mok, tegel, placemat, snijmat, sleutelhanger, klok, muismat, kussen, kussensloop, onderzetters, puzzel, flessen, toilettassen, zitzak en een schort. Enkele voorbeelden:

 

Bestellen kan via deze link: https://www.fotoophoutstunter.nl/fotoproducten

Mijn mening en review

Mijn foto op vurenhout met whitewash behandeling is erg mooi! Het is precies hoe ik het voor me zag toen ik mijn bestelling plaatste. De kwaliteit van het hout is helemaal in orde, geen scherpe randjes of splinters, de planken zijn precies even groot en de ruimte tussen de planken is nauw genoeg om de foto in zijn geheel tot zijn recht te laten komen zonder dat het storend is. Sterker nog ik vind het een leuk en natuurlijk effect hebben. Heel fijn ook dat fotoophoutstunter.nl bewust bezig is met het stimuleren van bomen beplanting en alleen hout gebruikt met een keurmerk. Ze is zuinig op de natuur. Nobel!

Iedereen die zijn muur op wil vrolijken met een leuke foto van vriend, vriendin, moeder, vader, kind, familie of gewoon een mooi natuurplaatje, raad ik aan te bestellen bij fotoophoutstunter.nl Ze leveren goede kwaliteit foto’s op hout, je hebt veel keuze uit formaten en houtsoorten en ze werken snel en efficiënt. Mijn foto op hout had ik twee dagen na het plaatsen van mijn bestelling in perfecte staat ontvangen. Mijn bestelling zat netjes in een verpakking van karton en is zonder schade bij mij geleverd.
Ook niet verkeerd: het personeel is erg vriendelijk. Van mij een dikke 10 voor fotoophoutstunter.nl!

Dat was mijn review! Bedankt voor het lezen!

💋 Mentje

Dit artikel is geschreven in het kader van een samenwerking met fotoophoutstunter.nl De samenwerking beïnvloed op geen enkele manier mijn mening of review.